Nuoret kirkossa
Kasva ihmeessä

Nuorisotyö Rauman seurakunnassa

Nuorille on monenlaista toimintaa ja tapahtumia ympäri vuoden, viikkotoimintaa, leirejä ja retkiä.

Lähde mukaan toimintaan!

Tulossa syksyllä 2019

Kaltsun yö 13.-14.12.

"Nyt saa valvoa."

Kalliokamarilla kukutaan aamun pikkutunneilla yhdessä joulukuussa, kun Kaltsun yö pyörähtää käyntiin perjantaina 13.12. Laita päivämäärä itsellesi korvan taakse. Ilmoittautuminen aukeaa 15.11. klo 10.00 ja kestää itsenäisyyspäivään saakka. Varsinainen Kaltsun yö alkaa klo 18 ja päättyy seuraavana aamuna klo 10. Osallitumismaksu on 5€, jolla katetaan ilta- ja aamupalat. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Yöllä nautitaan pientä purtavaa, seikkaillaan Kaltsun nurkissa, pelataan piilosta, otetaan esille eri lautapelejä ja jos haluat, voit napata mukaan oman pelikonsolinkin ja kavereille ohjaimet. Tapahtuma on rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille.

Mukana valvomassa:

Eeva Hietikko 044 7691 316 ja

Mirta Martin 044 7691 311

Lauantaijamit

Kalliokamarilla järjestetään syksyn aikana muutamia musa-jammailuja erikseen kerrottuina lauantaipäivinä. Jameihin ovat tervetulleita kaikki yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat, jotka haluavat päästä laulamaan ja soittamaan yhdessä. Päivässä saadaan tuntumaa soittamiseen ja laulamiseen. Yhdessä lauletaan uusia ja vanhoja biisejä seurakunnassa käytössä olevista laulukirjoista. Ei ennakkoilmoittautumista.

Voit tuoda paikalle myös oman soittimesi (kunhan se on sen kokoinen, että sitä on kohtuullisen helppo kuljettaa mukana).

Syksyn tulevat jamit:

2.11. klo 14.00-16.00

Kalliokamari

Nuorisotyön toimipiste Kalliokamari löytyy osoitteesta Kalliokatu 19.

Kalliokamarilta löytyy nuorisotoimisto, työntekijät ja keskeisimmät kokoontumistilamme.

Kellarikerroksessa kokoontuvat partiolaiset, katutasossa vietetään mm. nuorteniltoja ja muita viikkokokoontumisia.

Yläkerrassa kokoontuvat rippikouluryhmät ja talon kappeli sijaitsee myös siellä.

Kalliokamari
Johtava nuorisotyönohjaaja
Kirkkokatu 2, Käyntiosoite: Kalliokatu 19
Kirkkokatu 2, käyntiosoite: Kalliokatu 19