Päiväkerhot

Päiväkerhossa lapsen kasvua ja kehitystä tuetaan kristillisen kasvatuksen, ihmettelyn ja leikin kautta sekä yhteistyössä perheiden kanssa. Päiväkerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, yhdessä tekeminen ja oppiminen.

Päiväkerhot sisältävät ulkoilua, musiikkia, kädentöitä, liikuntaa, retkiä ja leikkiä. Kirkkovuoteen ja sen sisältöihin tutustutaan lapsentasoisesti, leikkien, tutkien ja ihmetellen. Noudatamme varhaiskasvatussuunnitelman sisältöjä myös seurakunnan kerhotoiminnassa.

Syksystä 2022 päiväkerhot ovat maksuttomia. Kerhopaikasta lähetetään vahvistuskirje toukokuussa sähköpostilla.

2022-2023 päiväkerhot:

Haappusten kirkolla  (Päiväsenkatu 63)
3-5-v. maanantai ja keskiviikko 9-12
Huom! Kerho jakaantuu kahteen ryhmään helmikuulla. Osa lapsista siirtyy Karpalotien toimipisteeseen. Kerhopäivät pysyvät samoina.

Kaaron srk-kodilla (Metsätähdentie 20)
3-5-v. maanantai ja torstai klo 13-16, sekä keskiviikko klo 9-12
Huom! 3-päiväinen kerho

Kodistuvalla (Kodisjoentie 1453 A)
3-5-v. torstai ja perjantai klo 9-12

Lapin srk-kodilla (Hiedastentie 6)
3-5-v. tiistai klo 13-16, to klo 9-11

Meriristissä (Varhontie 14)
ei kerhoja remontin vuoksi

Nuortentalolla (Hallikatu 12)
2-3v. tiistai ja perjantai klo 9-11

Ilmoittautuminen 2022-2023 päiväkerhoihin tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ryhmään voi ilmoittautua myös kesken kauden.

Lapsia leikkimässä hiekkaleluilla

Varhaiskasvatuksen ohjaaja