Nuorisotyö Rauman seurakunnassa

Nuorille on monenlaista toimintaa ja tapahtumia ympäri vuoden, viikkotoimintaa, leirejä ja retkiä.

Lähde mukaan toimintaan!

Klubitoiminta muuttaa kevääksi nettiiin.

Tule mukaan torstaisin klo 15:00 lähetettäviin Some-Klubeihin.

Kaikki materiaalit, videot ja muun sisällön löydät täältä.

Kalliokamarin klubi:

Alakoululaisille tarkoitettu läksyparkki alkaa klo 13.00 ja avoimet ovet klo 14.00-16.30
Ei ilmoittautumisia, joten saavu suoraan paikalle.

Yhteyshenkilö: nuorisotyönohjaaja Eeva Hietikko p. 044 7691 316

Unajan seurakuntakoti, alakerta:

1.-4. -luokkalaisille suunnattu klubi. Läksyparkki klo 12.30 alkaen ja klubiaika klo 13.30-15.30

Ilmoittaudu mukaan kevään 2020 klubiin tästä.
Yhteyshenkilö: nuorisotyönohjaaja Anniina Juuti-Impola p. 044 7691 312.

Lapin pappila:

1.-3. -luokkalaisten avoimet ovet (parilliset viikot) klo 13.30 -16.00

4.-6. -luokkalaisten avoimet ovet (parittomat viikot) klo 12.30-16.00
Yhteyshenkilö: nuorisotyönohjaaja Sanna Laukkanen p. 044 7691 314

Täyskymppivuosi

Täys10-synttärit Rauma-salissa siirtyy syksylle. Uusi ajankohta on 1.11.2020

Juhlasta tulee henkilökohtainen kutsu kaikille vuonna 2010 syntyneille raumalaisille seurakunnan jäsenille ja juhlaan kutsumme kaikkia raumalaisia täyskymppejä. Juhlaan on lämpimästi tervetullut myös 10-vuotiaan yksi aikuinen huoltaja, kummi tai vaikka isovanhempi. Kutsun voi saada mm. kouluinfojen yhteydessä pyytämällä, vaikka ei olisi seurakunnan jäsen. Ota kutsu mukaasi, se toimii pääsylippuna juhlaan. Huom! kutsun taakse voit kirjoittaa oman nimesi ja huoltajan puhelinnumeron. Se toimii arvontalipukkeena.

Ohjelmassa on toiminnallista tekemistä, synttäriherkkuja ja musiikkia. Esiintymässä on tänä vuonna Jukka Salminen. Juhlan lopuksi arvomme mm.  Osuuspankin lahjoittaman 100€ lahjakortin. Arvonta suoritetaan synttärijuhlan päätteeksi ja vain salissa paikalla olijat osallistuvat arvontaan. Olethan siis mukana aivan juhlan loppuun asti!

Ohjelma alkaa klo 15.00, joten varaathan riittävästi aikaa paikalle saapumiseen. Aulassa odottaa arvontalipukkeen laatikko, johon tipautat nimellä ja numerolla varustetun kutsukorttisi. Samalla saat herkkulipukkeen, jolla pääset synttäriherkkujen kimppuun. Ilmoittautumisesta lisätietoja myöhemmin.

Tervetuloa mukaan!

Rauman seurakunnan nuorisotyö

Tiedusteluissa voit olla yhteydessä

Eeva Hietikko 044 7691 316

Täyskymppileiri siirtyy pidettäväksi syyslomalla, 21.-23.10 Meriristissä

Kymppisynttäreillä lauletaan KYM-ME-NEN. Laula mukana kymppisynttärilaulu!

Koululaisten leirit kesällä 2020

Karvatissa pidettäväksi suunnitellut leirit on peruttu.