Apua sairauden kuormittaessa

Vakava sairaus pysäyttää, koskettaa ja pelottaa. Raskaan elämäntilanteen keskellä voi tuntua hyvältä jakaa sairauden tuomaa kuormaa jonkun kanssa. Rauman seurakunnan tarjoama tuki on sairaalasielunhoitaja, joka työskentelee Rauman aluesairaalassa (mukaan lukien kotisairaala).

Sairaalasielunhoitaja on käytettävissä potilaiden, omaisten ja henkilökunnan kanssa käytäviin henkilökohtaisiin keskusteluihin ja hengellisiin tarpeisiin. Voit ottaa yhteyttä häneen:

• kun tarvitset hengellistä tukea sairaalassa tai kotona tapahtuvassa saattohoidossa
  • kun kyselet perimmäisiä tai toivot hengellistä ohjausta
  • kun toivot, että puolestasi rukoillaan
  • kun haluat saada ehtoollisen
  • kun suru koskettaa
  • kun tarvitset kuuntelijaa ja haluat puhua jonkun kanssa.

Sairaalasielunhoitajan Sari Järnforsin tavoittaa joko sairaalan henkilökunnan välityksellä tai ottamalla häneen suoraan yhteyttä sari.jarnfors@evl.fi, puh. 044 7691 299 (ma-pe). Tarvittaessa viikonloppuisin klo 9-20 voi ottaa yhteyttä Rauman seurakunnan päivystävään pappiin (puh. 044 769 1301).

Meri ja pilvinen taivas

Sairaalasielunhoitaja