Kuvassa nuorisotyönohjaajia Talli toimitilan edessä.

Talli InstagramissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, YouTubessa Linkki avautuu uudessa välilehdessäja TikTokissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä - seuraa kanavia! 

Nuortenillat 

Nuortenillat perjantaisin Tallissa  8.9. alkaen klo 18.00-22.00.

Rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille. 

Tallin kahvit

Keskiviikkoisin klo 15:00-16:00 Nuorisotyönohjaajat tavattavissa kahvin ja teen lomassa. 

Tallin kahvit jatkuvat keskiviikkona 13.9. (ke 4.10. Ei järjestetä Tallin kahveja) 

Taideillat rippikoulun käyneille nuorille

  • Syksyn "etkot" Seminaarin puutarhalla 14.9. klo 17.30 Pääset tekemään värikkään lautaskukkakimpun itsellesi puutarhan kukista. Tarjolla myös hyvää seuraa ja pientä syötävää Seminaarin syyspuutarhassa.
  • Kynttiläilta Kirkolla 20.11. klo 17.00 Tehdään yhdessä kynttilöitä, kynttilöistä saatu tuotto maailman köyhimpien lasten hyväksi. 

Ilmoittautuminen lähempänä tapahtumia, seuraa "Tallin" instagram tiliä. Toivottavasti innostuit näistä, hyvä tapa tutustua uusiin nuoriin ja nähdä vanhoja tuttuja, oot lämpimästi tervetullut mukaan!

Lisätietoja voit kysyä nuorisotyönohjaaja Paula Ahoselta 0447691418

Syyslomaviikon nuorten Löhisleiri 

Rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille leiri Laitilan Lehtoniemessä to 26.- pe 27.10.

Ilmoittautuminen alkaa ma 25.9. klo 18.00. 

Ilmoittaudu mukaan Löhisleirille tästä linkistä!

Tervetuloa mukaan Nsv-Messuihin!

Messuissa lauletaan ripareilta tutusta nuoren seurakunnan veisukirjasta, josta tulee lyhenne Nsv. Messuun ovat tervetulleita kaikenikäiset, mutta ne on suunniteltu erityisesti nuoret huomioiden. Messuissa musiikista vastaa Messubändi ja nuoret ovat mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Messua. Jos haluat mukaan suunnittelemaan Messuja, tule mukaan Messumiittiin, joka on aina Messua edeltävän keskiviikkona Tallissa. Syksyllä 2023 Nsv-Messut: 1.9., 6.10., 3.11., ja 1.12. Pyhän Ristin kirkossa klo 18.00. Messun jälkeen vietämme kirkkokahveja seurakuntatalolla. 

Raamis Tallissa 

Nuorten raamis keskiviikkona 13.9. ja 18.10. klo 16.15-17.15. Raamiksessa mukana Anniina Juuti-Impola.

Höntsäliikuntaa

Höntsäliikunta on rentoa ja leikkimielistä liikkumista yhdessä sekä erilaisia höntsäpelejä. Toiminta on tarkoitettu kaikille nuorille. Nuorten höntsästä tiedotetaan tarkemmin Tallin instagramissa.

Liikuntainnostajat 

Liikuntainnostajat ohjaavat mm. höntsäliikuntaa. Liikuntainnostajat ovat ryhmäyttäjiä ja innostajia, vertaisohjaajia toiminnassa mukana oleville nuorille. Liikuntainnostajaksi voit lähteä vaikka isostoiminnan lisänä tai muuten vaan, jos liikuntainnostajuus kiinnostaa. Jos innostut liikkumisesta ja haluat, että kaikki lähtevät liikkumaan tasosta riippumatta, olet juuri oikea nuori liikuntainnostajaksi. 

 

Yhteyshenkilönä toimii nuorisotyönohjaaja ja liikunta-agentti Eeva Hietikko 044 7691 316. 

Juhlistamme ensimmäistä joulua uudessa "Talli" tilassamme ja järjestämme nuorille keramiikkaseimi kurssin Kuvataidekoululla (lyseokatu 2)

11.11. klo 14-16.30 ja

 2.12. klo 14-16.30 

Tule kokemaan joulun valoa keramiikka kurssilla, jossa jokainen saa valmistaa oman seimen savesta. Ensimmäisellä kerralla tehdään seimi ja toisella kerralla maalataan seimi. Olet lämpimästi tervetullut!

Kurssille mahtuu 15 nuorta, osallistumismaksu 5e. Ilmoittautuminen aukeaa syyskuun lopussa, lisätietoja voi kysyä Paula Ahoselta 0447691418

Nuortten kynttiläilta maanantaina 20.11. klo 17.00 seurakuntatalolla. Valmistamme kastamalla kynttilöitä, kynttilöistä saatu tuotto maailman köyhimpien lasten hyväksi. Jokainen saa myös itselleen yhden kynttiläparin. Kynttilöitä myydään joulun alla, mm.Tonttujen yössä kirkon pihalla.