Nuorten toimintaa Rauman seurakunnassa

Pöydällä läppäri, puhelin kuulokkeilla ja vieressä lukee teksti: Seuraa kalliokamaria.

Kalliokamari InstagramissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, YouTubessa Linkki avautuu uudessa välilehdessäja TikTokissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä - seuraa kanavia!

"Höntsä" liikuntavuoro keskiviikkoisin

Höntsäliikunnan merkeissä kokoonnutaan keskiviikkoisin klo 17.00 (noin tunnin) Meriristissä. Toiminta on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille. Höntsäliikunta on leikkimielistä, ei niin vakavissa tehtävää toimintaa, jota ohjaa liikuntainnostajat. Toiminnasta infotaan kalliokamarin instassa.

Kalliokamarin AO-illat tauolla

Nuorten illat alkavat taas syyskaudella 2021. Tarkempaa infoa leirikesän jälkeen.

Nuoren seurakunnan veisukirjamessu, eli NSV-messu

Messu järjestetään Pyhän Ristin Kirkossa joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina klo 18 (ei kesä-, heinä-, elokuussa).

Seurakunnan isostoiminnassa olevat nuoret osallistuvat messuun osana koulutusta, mutta messu on tarkoitettu kaikille seurakuntalaisille, ikään katsomatta.

Messun toteutamme kokonaan yhdessä nuorten kanssa. Bändissä musisoivat työntekijät ja nuoret yhdessä ja omia siipiään pääseekin kokeilemaan soitto- ja lauluryhmässä.

Messun runkona toimii "punaisen" kirjan laulut, joita vuosikymmenten aikana on laulettu varsinkin rippikoululeireillä. Ensimmäinen Punainen laulukirja julkaistiin vuonna 1970 jonka jälkeen uusia painoksia on julkaistu viiden vuoden välein.

Syyskuusta 2020 lähtien käynnistyy "Messumiitti" jossa valmistelemme yhdessä tulevaa NSV-messua. Lisätietoa Kalliokamarin instagram-tililtä.