Nuorisotyö Rauman seurakunnassa

Nuorille on monenlaista toimintaa ja tapahtumia ympäri vuoden, viikkotoimintaa, leirejä ja retkiä.

Lähde mukaan toimintaan!

Pöydällä läppäri, puhelin kuulokkeilla ja vieressä lukee teksti: Seuraa kalliokamarin somekanavia.

Nuortenillat Kalliokamarilla

Nuortentoiminta toistaiseksi somessa:

Kesä-Live keskiviikkoisin klo 18.00 Instagramissa @kalliokamari

Kalliokamari Instagramissa, YouTubessa ja TikTokissa - seuraa kanavia!

"Höntsä" liikuntavuoro alkaa syksyllä 9.9.2020

Höntsäliikunnan merkeissä kokoonnutaan keskiviikkoisin klo 17.00 (noin tunnin) Meriristissä. Toiminta on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille. Höntsäliikunta on leikkimielistä, ei niin vakavissa tehtävää toimintaa, jota ohjaa liikuntainnostajat. Toiminnasta infotaan tarkemmin elokuun lopulla.

Sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua liikuntainnostajaksi ja olla mukana ohjaamassa toimintaa. Liikuntainnostaja koulutus pidetään 5.-6.9.2020 Meriristissä. Ilmoittautuminen koulutukseen on auki 1.7.-16.8. Ilmoittaudu koulutukseen tästä.

Kaltsun lauantaijamit

Syksyn 2020 lauantaijameista ilmoitetaan lähempänä.

Kalliokamarilla järjestetään syksyn aikana muutamia musa-jammailuja erikseen kerrottuina lauantaipäivinä. Jameihin ovat tervetulleita kaikki yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret, jotka haluavat päästä laulamaan ja soittamaan yhdessä. Tule hakemaan rohkeutta esiintyä ja kokeilla uutta huolimatta omasta lähtötasostasi. Lauletaan yhdessä uusia ja vanhoja biisejä mm. seurakunnassa käytössä olevista laulukirjoista. Ei ennakkoilmoittautumista.

Kalliokamari

Nuoren seurakunnan veisukirjamessu, eli NSV-messu

Järjestämme NSV-messut toistaiseksi somessa, seuraa ilmoittelua instagramissa: @kalliokamari.

Messu järjestetään Pyhän Ristin Kirkossa joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina klo 18 (ei kesäkaudella).

Seurakunnan isostoiminnassa olevat nuoret osallistuvat messuun osana koulutusta, mutta messu on tarkoitettu kaikille seurakuntalaisille, ikään katsomatta.

Messun toteutamme kokonaan yhdessä nuorten kanssa. Bändissä musisoivat työntekijät ja nuoret yhdessä ja omia siipiään pääseekin kokeilemaan soitto- ja lauluryhmässä.

Messun runkona toimii "punaisen" kirjan laulut, joita vuosikymmenten aikana on laulettu varsinkin rippikoululeireillä. Ensimmäinen Punainen laulukirja julkaistiin vuonna 1970 jonka jälkeen uusia painoksia on julkaistu viiden vuoden välein.