Nuorisotyö Rauman seurakunnassa

Nuorille on monenlaista toimintaa ja tapahtumia ympäri vuoden, viikkotoimintaa, leirejä ja retkiä.

Lähde mukaan toimintaan!

Pöydällä läppäri, puhelin kuulokkeilla ja vieressä lukee teksti: Seuraa kalliokamarin somekanavia.

Nuortenillat Kalliokamarilla

AO-illat toistaiseksi Somessa:

Kaltsu-Live perjantaisin klo 18.00 Instagramissa @kalliokamari

Lisäksi kalliokamarin instagramiin ja youtube -kanavalle tulee pian uutta sisältöä - seuraa kanavia!

Ohjelmassa vapaata olemista, hengailua ystävien kanssa ja pelailua. Tarjolla pientä evästä.

Päätämme jokaisen illan yhteisellä hiljentymishetkellä.

Tervetuloa kaikki rippikouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret.

osoite Kalliokatu 19

Kaltsun lauantaijamit

Syksyn 2020 lauantaijameista ilmoitetaan lähempänä.

Kalliokamarilla järjestetään syksyn aikana muutamia musa-jammailuja erikseen kerrottuina lauantaipäivinä. Jameihin ovat tervetulleita kaikki yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret, jotka haluavat päästä laulamaan ja soittamaan yhdessä. Tule hakemaan rohkeutta esiintyä ja kokeilla uutta huolimatta omasta lähtötasostasi. Lauletaan yhdessä uusia ja vanhoja biisejä mm. seurakunnassa käytössä olevista laulukirjoista. Ei ennakkoilmoittautumista.

Nuoren seurakunnan veisukirja

Nuoren seurakunnan veisukirjamessu, eli NSV-Messu

Järjestämme NSV-messut toistaiseksi somessa, seuraa ilmoittelua instagramissa

@kalliokamari

Messu järjestetään Pyhän ristin Kirkossa joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina klo 18 (ei kesäkaudella)

Seurakunnan isostoiminnassa olevat nuoret osallistuvat Messuun osana koulutusta, mutta Messu on tarkoitettu kaikille seurakuntalaisille, ikään katsomatta.

Messun toteutamme kokonaan yhdessä nuorten kanssa. Bändissä musisoivat työntekijät ja nuoret yhdessä ja omia siipiään pääseekin kokeilemaan soitto- ja lauluryhmässä.

Messun runkona toimii "punaisen" kirjan laulut, joita vuosikymmenten aikana on laulettu varsinkin rippikoululeireillä. Ensimmäinen Punainen laulukirja julkaistiin vuonna 1970 jonka jälkeen uusia painoksia on julkaistu viiden vuoden välein.