Kuvassa nuorisotyönohjaajia Talli toimitilan edessä.

Talli InstagramissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, YouTubessa Linkki avautuu uudessa välilehdessäja TikTokissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä - seuraa kanavia! 

Nuortenillat 

Nuortenillat perjantaisin Tallissa klo 18.00-22.00. (Ei kuukauden ensimmäisenä perjantaina)

Rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille. 

Tallin kahvit

Keskiviikkoisin klo 15:00-16:00 Nuorisotyönohjaajat tavattavissa kahvin ja teen lomassa. 

Poikkeusaikatauluina syyslomaviikon ke 25.10. ja itsenäisyyspäivä ke 6.12., jolloin ei ole Tallin kahveja. 

Kaikenlaiset muutokset mahdollisia ja ilmoitamme niistä Instagramissa @raumansrknuoret . 

Taideillat rippikoulun käyneille nuorille

Kynttiläilta Kirkolla 29.2. klo 17.00 Tehdään yhdessä kynttilöitä, kynttilöistä saatu tuotto maailman köyhimpien lasten hyväksi. 

Ilmoittautuminen lähempänä tapahtumaa, seuraa "Tallin" instagram tiliä. Lähde rohkeasti mukaan, hyvä tapa tutustua uusiin nuoriin ja nähdä vanhoja tuttuja, oot lämpimästi tervetullut mukaan!

Lisätietoja voit kysyä nuorisotyönohjaaja Paula Ahoselta 0447691418

 

Tervetuloa mukaan Nsv-Messuihin!

Messuissa lauletaan ripareilta tutusta nuoren seurakunnan veisukirjasta, josta tulee lyhenne Nsv. Messuun ovat tervetulleita kaikenikäiset, mutta ne on suunniteltu erityisesti nuoret huomioiden. Messuissa musiikista vastaa Messubändi ja nuoret ovat mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Messua. Jos haluat mukaan suunnittelemaan Messuja, tule mukaan Messumiittiin, joka on aina Messua edeltävän keskiviikkona Tallissa. Syksyllä 2023 Nsv-Messut: 1.9., 6.10., 3.11., ja 1.12. Pyhän Ristin kirkossa klo 18.00. Messun jälkeen vietämme kirkkokahveja seurakuntatalolla. 

Raamis Tallissa 

Nuorten raamis keskiviikkona 13.9. ja 18.10. klo 16.15-17.15. Raamiksessa mukana Anniina Juuti-Impola.

Höntsäliikuntaa

Höntsäliikunta on rentoa ja leikkimielistä liikkumista yhdessä sekä erilaisia höntsäpelejä. Toiminta on tarkoitettu kaikille nuorille. Nuorten höntsästä tiedotetaan tarkemmin Tallin instagramissa.

Liikuntainnostajat 

Liikuntainnostajat ohjaavat mm. höntsäliikuntaa. Liikuntainnostajat ovat ryhmäyttäjiä ja innostajia, vertaisohjaajia toiminnassa mukana oleville nuorille. Liikuntainnostajaksi voit lähteä vaikka isostoiminnan lisänä tai muuten vaan, jos liikuntainnostajuus kiinnostaa. Jos innostut liikkumisesta ja haluat, että kaikki lähtevät liikkumaan tasosta riippumatta, olet juuri oikea nuori liikuntainnostajaksi. 

 

Yhteyshenkilönä toimii nuorisotyönohjaaja ja liikunta-agentti Eeva Hietikko 044 7691 316.