Isostoiminta

Isoseksi rippikoulun jälkeen

Isostoiminta pitää sisällään yhteisiä kokoontumisia, leirejä, NSV-messuja ja vapaaehtoistoimintaa. Isostoiminnassa mukana olemalla saat kokemusta ryhmän ohjaamisesta, kehität vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitojasi ja voit saada rohkeutta esiintymiseen.

Isostoimintaan pääsee mukaan ilmoittautumalla syyskauden alussa.

Kokoonnumme isosten kanssa joka kuukauden ensimmäinen perjantai seurakuntatalolla klo 16.30. Kokoontumiseen sisältyy osallistuminen NSV-messuun Pyhän Ristin kirkossa klo 18.00.

Isoset leikkii Meriristissä

Isostoiminta 2019-2020

Isostoiminta on tällä hetkellä tauolla vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi.

Seuraa Kalliokamarin instaa ja ilmoittelua Padletissa. Infoamme näissä kanavissa miten jatkamme toimintaa.

Nuori, jolla kasvojen edessä puhelin.

NSV -messu

NSV-messut järjestetään kevään ajan somessa, seuraa ilmoittelua

NSV- messut ovat yhtenä osana isostoimintaa, mutta ovat avoimia koko seurakunnalle.

Messua vietetään kerran kuukaudessa (kk ensimmäinen perjantai) klo 18.00-18.45 Pyhän Ristin kirkossa.

NSV-messut tauolla kesä-, heinä- ja elokuussa.

Tulevan syksyn ensimmäinen NSV-messu 4.9.2020

Lisätietoja isostoiminnasta