ISTO (Isostoiminta)

Isoseksi rippikoulun jälkeen

ISTO pitää sisällään yhteisiä kokoontumisia, leirejä, NSV-messuja ja vapaaehtoistoimintaa. Isostoiminnassa mukana olemalla saat kokemusta ryhmän ohjaamisesta, kehität vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitojasi ja voit saada rohkeutta esiintymiseen.

Isostoimintaan pääsee mukaan ilmoittautumalla syyskauden alussa. Vuoden 2020-2021 isostoimintaan ilmoittautuminen aukeaa heinäkuussa ja on auki 27.9.2020 asti. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Kokoonnumme isosten kanssa joka kuukauden ensimmäinen perjantai seurakuntatalolla klo 16.30. Kokoontumiseen sisältyy osallistuminen NSV-messuun Pyhän Ristin kirkossa klo 18.00. Tulevan syksyn ensimmäinen ISTO kokoontuminen pidetään 2.10.2020.

Isoset leikkii Meriristissä

Isostoiminta 2020-2021

Isostoiminta alkaa seuraavana syksynä 2.10.2020.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 27.9.2020. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tarkemmat tiedot isostoiminnan aikatauluista ja linkki padlet alustalle. Padlet alustalle ilmoitetaan isostoiminnan tarkat aikataulut, mahdolliset muutokset ja isostoiminnan aikana tapahtuvat ilmoittautumiset löytyvät myös sieltä.

ISTO pitää sisällään kuukauden ensimmäinen perjantai tapaamisen, 2 leiriä ja vapaaehtoistoimintaa. Isostoiminnassa mukana olleilla on mahdollista ilmoittautua kesän rippileireille isoseksi. Tule rohkeasti mukaan.

Nuori, jolla kasvojen edessä puhelin.

NSV -messu

Syksyn 2020 ensimmäinen messu on 4.9.2020

NSV- messut ovat yhtenä osana isostoimintaa, mutta ovat avoimia koko seurakunnalle.

Messua vietetään kerran kuukaudessa (kk ensimmäinen perjantai) klo 18.00-18.45 Pyhän Ristin kirkossa.

NSV-messut tauolla kesä-, heinä- ja elokuussa.

Lisätietoja isostoiminnasta

Kirkkokatu 2, käyntiosoite: Kalliokatu 19