ISTO (Isostoiminta)

Isoseksi rippikoulun jälkeen

ISTO pitää sisällään yhteisiä kokoontumisia, leirejä, NSV-messuja ja vapaaehtoistoimintaa. Isostoiminnassa mukana olemalla saat kokemusta ryhmän ohjaamisesta, kehität vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitojasi ja voit saada rohkeutta esiintymiseen.

Ole yhteydessä isostoiminnasta vastaaviin, jos sinua kiinnostaa isostoimintaan mukaan lähteminen.

Isonen: Ilmoitamme isostoiminnan muutoksista poikkeusaikana sähköpostitse ja myös instagramissa @kalliokamari.

Kolme nuorta naista käsikynkässä

Isostoimintakausi 2021-2022

Ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostitse tarkemmat tiedot isostoiminnan aikatauluista ja linkki padlet -alustalle. Padlet -alusta toimii isostoiminnan sähköisenä ilmoitustauluna, josta näkee aikataulut, mahdolliset muutokset ja pääsee ilmoittautumaan eri tapahtumiin ja leireille.

ISTO pitää sisällään kerran kuukaudessa osallistumisen NSV-messuun ja kokoontumisen nuortentalolla, mahdollisesti 2 leiriä ja vapaaehtoistoimintaa. Isostoiminnassa mukana olleilla on mahdollista ilmoittautua kesän rippileireille isoseksi. Tule mukaan isostoimintaan.

Isostoimintaan ilmoittautuminen on päättynyt. Kysymyksissä voit olla yhteydessä isostoiminnasta vastaaviin henkilöihin, mikäli toimintaan osallistuminen kiinnostaisi.

NSV -messu

NSV- messut ovat yhtenä osana isostoimintaa, mutta ovat avoimia koko seurakunnalle.

Messua vietetään kerran kuukaudessa (kk ensimmäinen perjantai) klo 18.00-18.45 Pyhän Ristin kirkossa.

NSV-messut tauolla kesä-, heinä- ja elokuussa.

Lisätietoja isostoiminnasta

Kirkkokatu 2, käyntiosoite: Kalliokatu 19