ISTO (Isostoiminta)

Isoseksi rippikoulun jälkeen

ISTO pitää sisällään yhteisiä kokoontumisia, leirejä, NSV-messuja ja vapaaehtoistoimintaa. Isostoiminnassa mukana olemalla saat kokemusta ryhmän ohjaamisesta, kehität vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitojasi ja voit saada rohkeutta esiintymiseen.

Isostoimintaan pääsee mukaan ilmoittautumalla syyskauden alussa. Vuoden 2020-2021 isostoimintaan ilmoittautuminen on päättynyt. Mikäli toimintaan osallistuminen kiinnostaa, ole yhteydessä isostoiminnasta vastaaviin työntekijöihin. Yhteystiedot löytyvät tältä sivulta.

Kokoonnumme isosten kanssa kerran kuukaudessa perjantaisin meriristissä klo 16.30-18.30. NSV-messuun osallistuminen kuuluu osana isostoimintaan. NSV-messu pidetään joka kuukauden ensimmäisenä perjantai Pyhän Ristin kirkossa klo 18.00.

Isoset leikkii Meriristissä

Isostoiminta alkaa 2.10.2020

Ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostitse tarkemmat tiedot isostoiminnan aikatauluista ja linkki padlet alustalle. Padlet alustalle ilmoitetaan isostoiminnan aikataulut, mahdolliset muutokset ja kaikki ilmoittautumiset isostoiminnan aikana tehdään padletin kautta.

ISTO pitää sisällään osallistumisen NSV-messuun, kerran kuukaudessa kokoontumisen meriristissä, mahdollisesti 2 leiriä ja vapaaehtoistoimintaa. Isostoiminnassa mukana olleilla on mahdollista ilmoittautua kesän rippileireille isoseksi. Tule rohkeasti mukaan.

Tämän kauden isostoimintaan ilmoittautuminen on päättynyt, mutta voit olla yhteydessä isostoiminnasta vastaaviin henkilöihin, mikäli toimintaan osallistuminen kiinnostaisi.

NSV -messu

Syksyn 2020 ensimmäinen messu on 4.9.2020

NSV- messut ovat yhtenä osana isostoimintaa, mutta ovat avoimia koko seurakunnalle.

Messua vietetään kerran kuukaudessa (kk ensimmäinen perjantai) klo 18.00-18.45 Pyhän Ristin kirkossa.

NSV-messut tauolla kesä-, heinä- ja elokuussa.

Lisätietoja isostoiminnasta

Kirkkokatu 2, käyntiosoite: Kalliokatu 19
Nuorisotyönohjaaja, virkavapaalla
Kirkkokatu 2, Käyntiosoite: Kalliokatu 19