Perhekerhot

Perhekerho on lasten (0-6-vuotiaat) ja heidän läheistensä kohtaamispaikka, jossa on "lupa vain olla" ja tehdä yhdessä. Perhekerhot kokoontuvat kerran viikossa kahden tunnin ajan.

Kerhomaksu on 25€/perhe eli 50€/vuosi. Laskutetaan postitse kotiin. Kerhopaikka vahvistetaan kesäkuun alussa sähköpostilla.

Perhekerhot tauolla, ryhmät toimivat etäyhteyksin. Mikäli koronatilanne Raumalla helpottaa,                          kutsumme ryhmät koolle.

Jaksetaan vielä hetki. Lastenohjaajat ovat yhteydessä omiin ryhmiinsä ja heille voi myös soittaa näiden viikkojen aikana.

Kauden 2020-2021 perhekerhot:

Ilmoittaudu perhekerhoihin tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Avoimet perhekerhot, joihin ei tarvitse ilmoittautua, eivät kokoonnu helmikuussa.

• Cafe Tassula (Nortamonkatu 30) ma klo 13.30-15.30. Kerho jatkuu aikaisintaan huhtikuun alussa.
  • Meriristin Avoin perhekerho (Varhontie 14) ti klo 9.30-11.30
  • Kaaron Avoin perhekerho (Metsätähdentie 20) ti klo 13.30-15.30