Ilmapalloja ja banderolli, jossa teksti

HEI TÄYS10

Kymppisynttärit on kaikkien tänä vuonna 10 vuotta täyttävien raumalaisten yhteinen juhla! Tänä vuonna juhlimme täyskymppejä 16.10.2022 Nuortentalolla (Hallikatu 12) kahdessa erässä. Voit valita kumpi juhla-aika sopii sinulle parhaiten. Juhlat alkavat klo 15.00 ja klo 17.00, ja niiden kesto on noin 1,5 tuntia.

Juhlissa on vieraana Taikuri Marcus Alexander, herkuttelemme hodaribaarissa ja iloitsemme Täyskympeistä sekä laulamme täyskymppilaulua.

Seurakuntaan kuuluvat täyskympit saavat kutsun postitse kotiinsa, ja kutsun mukana on arvontalipuke. Tuomalla lipulkkeen täytettynä juhliin, osallistuu Osuuspankin lahjoittaman lahjakortin arvontaan. Arvonta suoritetaan molemmissa juhlissa.

Jos teidän perheen Täyskymppi ei kuulu kirkkoon, meillä ei ole osoitetietojanne. Kutsun saamiseksi ole yhteydessä 044 769 1418/Paula Ahonen

Tässä linkki juhliin ilmoittautumiseen:

Osuuspankin lahjoittaman lahjakortin, 10synttäri-arvonnan säännöt.

1. Rauman seurakunta järjestää Täys10-lähetyksen jälkeen (10.10.2021 klo 19:30 arvonnan, jonka palkintona on Osuuspankin 100€ lahjakortti.
  2. Arvonta koskee raumalaisia kymppivuottaan (2011 synt.) viettäviä lapsia, jotka ovat osallistuneet päivän aikana Täyskymppijuhliin ja palauttaneet täytetyn arvontalipukkeen Meriristin eteisessä olevaan astiaan. Myöhemmin ei ole mahdollista ottaa osaa arvontaan.
  3. Arvontaan osallistuneiden tietoja ei käytetä missään muussa tarkoituksessa, kuin voittajaan kohdistuvassa yhteydenotossa ja henkilön tunnistamisessa. Kerätyt tiedot tuhotaan tietosuojalain mukaisesti tapahtuman jälkeen.
  4. Voittaja noutaa Lahjakortin yhdessä huoltajansa kanssa sovittuna aikana, sovitusta paikasta. Otamme yhteyttä voittajan huoltajaan juhlia seuraavan viikon aikana
Kuvassa Pelle, nalle ja mies. he ovat iloisella tuulella täyskymppijuhlassa.

Kirkkokatu 2, käyntiosoite: Kalliokatu 19