Päiväkerhot

Päiväkerhossa lapsen kasvua ja kehitystä tuetaan kristillisen kasvatuksen, ihmettelyn ja leikin kautta sekä yhteistyössä perheiden kanssa. Päiväkerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, yhdessä tekeminen ja oppiminen.

Päiväkerhot sisältävät ulkoilua, musiikkia, kädentöitä, liikuntaa, retkiä ja leikkiä. Kirkkovuoteen ja sen sisältöihin tutustutaan lapsentasoisesti, leikkien, tutkien ja ihmetellen. Noudatamme varhaiskasvatussuunnitelman sisältöjä myös seurakunnan kerhotoiminnassa.

Syksystä 2022 päiväkerhot ovat maksuttomia. Kerhopaikasta lähetetään vahvistuskirje toukokuussa sähköpostilla.

Syksyllä 2022 alkavat päiväkerhot:

Haappusten kirkolla  (Päiväsenkatu 63)
3-5-v. maanantai ja keskiviikko 9-12
Huom! Kerho jakaantuu kahtia vuoden vaihteessa. N. puolet Karpalotien toimipisteeseen ja puolet joko Haappusiin tai Unajaan.

Kaaron srk-kodilla (Metsätähdentie 20)
3-5-v. maanantai ja torstai klo 13-16, sekä keskiviikko klo 9-12
Huom! 3-päiväinen kerho

Kodistuvalla (Kodisjoentie 1453 A)