nuoria auringonlaskun aikaan

Nuorille aikuisille suunnattua tekemistä, toimintaa ja yhdessäoloa

Punaisen veisukirjan messu Pyhän Ristin kirkossa pe klo 18 (6.1., 3.2., 10.3., 5.5.) Ehtoollisjumis nuorekkaaseen makuun punaisen veisukirjan laulujen tahtiin ja messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntatalolla. 

Messumiitti Kokoonnutaan NSV-messua edeltävänä keskiviikkona klo 16 Tallissa. Voit tulla mukaan valmistelemaan yhdessä messua.

Nuorten aikuisten sähly Vasaraisten koululla maanantaisin klo 19-20.30. Kevätkausi alkaa 2.1. Yhteyshenkilö Jukka Purhonen p. 044 769 1298.

K18-toiminta

Tule mukaan suunnittelemaan, toteuttamaan ja osallistumaan nuorten aikuisten toimintaan, eli yli 18-vuotiaille nuorille aikuisille tarkoitettuun toimintaan.

  • Minkälaiselle retkelle tai leirille haluaisit mukaan?
  • Kaipaatko säännöllistä viikkotoimintaa?
  • Onko sinulla taito, jonka haluat opettaa muille?
  • Minkälaista tukea haluaisit hengelliseen kasvuun?
  • Onko sinulla tapahtuma-idea?
  • Haluaisitko auttaa?

Ole rohkeasti yhteydessä Milla Voudinlehtoon milla.voudinlehto@evl.fi tai 044 769 1288 ja kerro toiveestasi ja/tai ideastasi. Mukaan voi tulla matalalla kynnyksellä; Suunnitellaan ja toteutetaan toimintaa yhdessä! Nuorten aikuisten toiminta on tärkeää, jotta esimerkiksi uudet opiskelijat ja vanhat isoset voivat jatkaa luontevasti elämää seurakunnassa. Mitä tämä voisi tarkoittaa sinun kohdallasi? 

Aukinainen raamattu kiven päällä.

Nuoret aikuiset rippileirillä

Oletko joskus ajatellut että olet liian vanha riparille? Ehei, luulit väärin! :)

Rippileireillä tarvitaan kaiken ikäisiä. Rippikoulu on koko seurakuntaa koskettava tapahtuma. 

Syksyllä 2021 olisi tarkoitus aloittaa apuohjaajakoulutus. Tämän koulutuksen käynyt nuori aikuinen voi toimia riparilla esimerkiksi isosten apuna, sauna- ja nuotiomestarina, musavastaavana, vapaa-ajan ohjaajana tai vaikka oppituntien pitäjänä. Ja paljon muutakin: Apuohjaajan tehtävänkuvausta pyritään soveltamaan niin, että se sopisi jokaiselle. Niimpä apuohjaajakoulutuksen sisältöönkin saa ehdottaa juuri sellaisten asioiden ja taitojen kertausta ja opettelua, mikä tuntuu itselle tärkeältä. 

Ota yhteyttä

Oppilaitospastori
Rauman seurakunta
Kirkkokatu 2
26100 Rauma

Seuraa Facebookissa Oppilaitospastori Rauma https://www.facebook.com/oppilaitospastori.rauma

Instassa www.instagram.com/oppilaitospastori