Köysi, josta muodostuu sydän.

Apua ja tukea elämääsi

Jokaisella meistä on joskus sellainen elämäntilanne, että tarvitsee apua ja tukea. Voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijään kun haluat jutella, tai jos tarvitset apua arjen keskelle.

Palveleva puhelin

Kirkon valtakunnallinen palveleva puhelin numerossa 0400 22 11 80 tarjoaa soittajalle mahdollisuuden purkaa mieltä painavia asioita puhelimitse nimettömänä. Palveleva puhelin on avoinna joka päivä klo 18-24.  (Operaattorisi veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaan pvm/mpm)

Päivystävä pappi

Rauman seurakunnan päivystävän papin tavoitat puhelimella joka päivä klo 9-20 numerosta 044 769 1301.

Kirkon keskusteluapu

Kirkon keskusteluapu on sinua varten, kun kaipaat henkistä tai hengellistä tukea. Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä. Palvelua saa soittamalla, chatillä, nettikirjeellä tai perinteisen kirjepostin kautta. Kirkon keskusteluapu - evl.fi

Rauman seurakunnan diakonia

Rauman seurakunnan diakonia p. 044 769 1218 ja sähköposti rauman.diakonia@evl.fi. Rauman seurakunnan diakoniatyöntekijät tarjoavat henkistä ja hengellistä tukea, esimerkiksi keskusteluapua ja juttuseuraa. Yhteyttä voi ottaa riippumatta siitä kuuluuko evankelis-luterilaiseen seurakuntaan vai ei. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja diakoniatyöntekijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Lue lisää Rauman seurakunnan diakonian verkkosivulta (linkki).

Poikkea kahville 

Seurakunnalla on oma olohuone, Franciscus-talo, joka on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-14. Osoite: Kirkkokatu 2 C. Torstaisin pappi paikalla. Voit poiketa käymään, juoda kupin kahvia, jutella ja viivähtää hetken.

Perheneuvonta

Perheasiain neuvottelukeskus tulee perheeseen ja parisuhteeseen liittyvssä kysymyksissä. Lue lisää perheasiain neuvottelukeskuksen sivulta (linkki).