Rauman seurakunnan uutiset

Uutislistaukseen

Päiväkerhojen ilmoittautuminen on alkanut 

Rauman seurakunnan varhaiskasvatuskerhot eli päiväkerhot 2–5-vuotiaille lapsille tarjoavat hyvän vaihtoehdon perheelle silloin, kun mietitään kotihoidon ja varhaiskasvatuksen yhdistämistä. Esimerkiksi kun toinen vanhemmista jää kotiin uuden vauvan kanssa, voi isosisaruskin kaivata vähän kevyempää viikko-ohjelmaa.  

Päiväkerhojen ilmottautuminen - uutisen kansikuva.png

 

Päiväkerhoissa ohjelma koostuu leikistä, musiikista, kädentaidoista, ulkoilusta ja uuden oppimisesta. Sisällöissä huomioidaan varhaiskasvatussuunnitelman oppimisen alueet. Tärkeää meille on harjoitella lasten kanssa kaveritaitoja ja opettaa hyväksymään kaikki ihmiset omana itsenään. Kerhoissa retkeillään lähimetsissä ja retkikohteissa. Opetellaan arvostamaan ympäröivää luontoa ja pitämään siitä huolta. Kerhoissa tutustutaan kirkkovuoden teemoihin ja kristilliseen uskoon laulaen, leikkien ja pienissä alkuhetkissä. Nämä hetket tarjoavat lapsille mahdollisuuden kertoa omista kokemuksistaan ja tunteistaan. Lapsia kuunnellaan ja heidän kanssaan keskustellaan elämästä. 

Rauman seurakunnan päiväkerhoja on sijoiteltu tasapuolisesti ympäri kaupunkia. Se ei kuitenkaan tarkoita, että lapsi voisi osallistua vain omalla asuinalueella olevaan ryhmään. Mikäli kuljettaminen on mahdollista, voitte valita minkä tahansa päiväkerhon.  

Syksyllä 2023 alkaa kuusi päiväkerhoryhmää. 

Päiväkerhoryhmiin ilmoittaudutaan raumanseurakunta.fi -sivuilla. Ilmoittaudu kerhoihin tämän linkin kautta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä  

Ilmoittautumiseen pääsee myös Rauman kaupungin varhaiskasvatukseen ilmoittautuminen -sivuilta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä  

Samoin kuin kaupungin varhaiskasvatuskerhot, myös kirkon päiväkerhot ovat maksuttomia. 

Päiväkerhojen toiminta alkaa elokuussa viikolla 34 ja jatkuu toukokuun loppuun 2024. Ryhmän kokoonpano pysyy lähes samana koko kerhokauden, mutta aina joku lähtee päivähoitoon tai uusi lapsi liittyy mukaan kesken kaudenkin.  

Lämpimästi tervetuloa kerhoilemaan! 

Päiväkerhot 2023–2024 

Kaaron seurakuntakodilla (Metsätähdentie 20) 

  • 3–5 -vuotiaat maanantai ja tiistai klo 13–16  

  • torstai klo 9–12 (3-päiväinen kerho) 

Karpalotien toimipiste (Karpalotie 2) 

  • 3–5 -vuotiaat maanantai ja torstaisin klo 9–12 

Kodistuvalla (Kodisjoentie 1453 A) 

  • 3–5 -vuotiaat tiistai klo 9–12 

Lapin seurakuntakodilla (Hiedastentie 6) 

  • 3–5 -vuotiaat tiistai klo 13–16 

Nuortentalolla (Hallikatu 12) 

  • 2–3 -vuotiaat keskiviikko ja perjantai klo 9–11 

Unajan seurakuntakodilla (Unajantie 332) 

  • 3–5 -vuotiaat maanantai, keskiviikko klo 9–12  

  • torstai klo 13–16 (3-päiväinen kerho) 

1.4.2023 05.00