Uutislistaukseen

Kauneimmat Joululaulut -logo

Kauneimmat joululaulut soivat livelähetyksissä - muistathan varoa huijausyrityksiä somen ilmaistapahtumissa!

11.12.2020 08.00

Joululaulujen laulamista tarvitaan selvästi: Rauman seurakunnan henkilöstön järjestämä ensimmäinen Kauneimmat joululaulut -livelähetys on saanut viikossa jo 1000 katselukertaa! Kauneimpiin Joululauluihin ja joulun ajan hartauksiin voi osallistua nyt missä ja milloin itselle sopii. Tampereella järjestetyssä suuressa Kauneimmat Joululaulut -Facebook-livetapahtumassa on valitettavasti ollut lukuisia huijausyrityksiä ja muistutammekin varomaan huijausta verkossa. Livetapahtumamme ovat aina ilmaisia eikä Youtube-lähetyksen katsominen vaadi kirjautumista.

−Kun tiukentuneet kokoontumisrajoitukset tulivat voimaan 3. joulukuuta, jouduimme peruuttamaan yli kaksikymmentä Kauneimpien Joululaulujen tilaisuutta, jotka olisi järjestetty ympäri Raumaa. Onneksi olimme varautuneet jo ennakkoon järjestämällä livelähetyksiä, kertoo Kauneimpia Joululauluja järjestelevä lähetystyön koordinaattori Sanna Laukkanen.

Oman Kauneimmat Joululaulut -lauluvihkon voi hakea Pyhän Ristin kirkosta, joka on auki maanantaista lauantaihin klo 11-15. Lauluvihko myös postitetaan tänä vuonna seurakuntaan liittyneille tai muuttaneille uusille jäsenille.


Livelähetyksiin pääsee mukaan seuraavasti:
Su 13.12. Kauneimmat joululaulut seurakunnan YouTubessa ja Radio Ramonassa klo 16. 
Ma 14.12. Franciscus-kuoron Kauneimmat Joululaulut seurakunnan YouTubessa klo 19. 
Ke 16.12. Nuorisotyön bändin Kauneimmat Joululaulut seurakunnan YouTubessa klo 19. 
Su 20.12. Kauneimmat Joululaulut -jumalanpalvelus Pyhän Ristin kirkosta klo 10. Voit kuunnella jumalanpalveluksen myös RadioRamonassa ja seurakunnan nettiradiossa (www.raumanseurakunta.fi/tutki-uskoa).


Kauneimmat Joululaulut Radio Ramonassa


Kauneimpia joululauluja voi laulaa radion äärellä sunnuntaina 13.12. klo 16. Pyhän Ristin kirkossa musisoi seurakunnan kamarikuoron Ankkuri-kvartetti kanttori Saara Kukon johdolla. Pyhän Ristin kirkon jumalanpalvelukset kuuluvat RadioRamonasta edelleen sunnuntaisin klo 10. Neljäntenä adventtina 20.12. voi kuunnella Kauneimmat Joululaulut -jumalanpalveluksen klo 10. Nämä tilaisuudet myös striimataan.


Kauneimmat Joululaulut –Facebook-tapahtumissa ollut huijausyrityksiä 


Keskiviikkona Tampereen seurakuntien järjestämä Kauneimmat Joululaulut -Facebook-tapahtuma joutui huijausyritysten kohteeksi. Koronan takia verkkoon siirretyt joululaulutapahtumat ovat keränneet valtavasti huomiota, osallistujia ja näkyvyyttä, mutta samalla ne ovat houkutelleet huijarit paikalle. Rikolliset tehtailevat kymmeniä rinnakkaisia Kauneimmat Joululaulut -valetapahtumia, joiden tarkoituksena on saada varomaton käyttäjä esimerkiksi antamaan luottokorttitietonsa vääriin käsiin. Kannattaa siis muistaa, että seurakuntien järjestämät Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudet ovat aina maksuttomia ja Rauman seurakunnankaan YouTuben livelähetyksiä katsoessa ei tarvitse kirjautua mihinkään. 


Osallistu Kauneimmat Joululaulut -keräykseen!


Kauneimmat Joululaulut -keräyksellä tuetaan kehitysmaiden lapsia. Keräykseen voi osallistua haluamallaan summalla esimerkiksi Mobile Payn kautta numeroon 94648. Muut lahjoitustiedot löytyvät seurakunnan Kauneimmat Joululaulut -sivulta tai Kauneimmat Joululaulut -keräyksen sivuilta. 

Kannattaa varmistaa, että esimerkiksi tilinumerolla maksaessa tilinumero on haettu juuri Kauneimpien Joululaulujen omalta keräyssivulta, Kauneimmat Joululaulut -lauluvihkon takakannesta tai Rauman seurakunnan sivulta. Tänäkin jouluna on Facebookissa havaittu huijausyrityksiä, jonka avulla yritetään ohjata lahjoittamaan rahaa väärälle tilille tai antamaan omia tietoja. 


Jos haluat kohdistaa lahjoituksen nimenomaan Rauman seurakunnalle, käytä seuraavia MobilePay-numeroa tai tilisiirtotietoja
Saaja: Suomen Lähetysseura ry
Tilinumero: FI38 8000 1400 1611 30
Viitenumero: 4074395002334576 . 
Tuolloin keräyssumma kerryttää Rauman seurakunnan tukea Suomen Lähetysseuralle. 


Autetaan apua tarvitsevia! Hyvää joulumieltä ja siunattua joulun aikaa!

Täältä pääset osallistumaan  livelähetyksiin: 

Linkki Rauman seurakunnan YouTube-kanavaan: https://www.youtube.com/channel/UCJkukRMvphzZ2vEhjgSBL2Q

Linkki lvelähetyksiin Rauman seurakunnassa: https://www.raumanseurakunta.fi/livelahetykset