Seurakunta kutsuu uudet jäsenensä Lukon peliin

15.2.2019 15.02

Kuvassa kutsusta seurakunnan uusille jäsenille on kirkko ja jääkiekkoilijoita

Rauman seurakunta on lähettänyt vuoden 2018 aikana seurakuntaan liittyneille jäsenille kutsun 1. maaliskuuta järjestettävään Lukko-HIFK –peliin.

−Seurakuntaamme liittyi tai muutti viime vuonna lähes tuhat uutta jäsentä. Toivotamme uudet jäsenet tervetulleeksi Raumalle kutsumalla heidät monen raumalaisen ykkösmestaan eli jäähalliin seuraamaan Lukko-HIFK –ottelua, kirkkoherra Henry Liivola kertoo.

Lippu varattu 300:lle ensiksi ilmoittautuneelle

Kutsu Lukko-HIFK -otteluun lähetettiin seurakuntaan vuoden 2018 aikana muuttaneille tai liittyneille uusille 16 vuotta täyttäneille jäsenille. Seurakunta ja Lukko ovat varanneet liput otteluun 300:lle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle. Pelin lisäksi uusille jäsenille tarjotaan ottelukahvit ennen pelin alkua. Erätaukojen aikana voi tavata seurakunnan työntekijöitä ja osallistua arvontaan, jonka palkintona on Lukon fanituotteita.

−Otamme ilmoittautumisia vastaan 22.2. saakka. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan, toivoo Liivola.

Uusien jäsenten otteluilta syntyi yhteistyönä

Mahdollisuus kutsua uudet seurakuntalaiset Lukon peliin syntyi kolmen toimijan – seurakunnan, Lukon ja RMC:n − yhteistyönä.

−Raumalaisessa yhteistyössä on voimaa. Meillä on ilo tarjota ottelukahvit ennen pelin alkua, kertoo RMC:n hallituksen puheenjohtaja Ari Salmi.

−Yhteisöllisyys on tärkeää Rauman Lukossa ja koko Raumalla. Haluamme tarjota hienon pelin ja kokemuksen tästä yhteisöllisyydestä uusille seurakunnan jäsenille, joista monet ovat uusia raumalaisia, kertoo Lukon markkinointi- ja tapahtumajohtaja Mikael Eklöf.

Rauman seurakunta on noin 30 000 jäsenen seurakunta, jonka tehtävänä on tukea raumalaisten hengellistä elämää.

Liityitkö Rauman seurakuntaan vuonna 2018? Ilmoittaudu mukaan peliin tästä!