Uutislistaukseen

Puhumisen-paikka-05.png

Rauman perheneuvonta täyttää 45 vuotta – perheneuvonta esittäytyy sanoin ja sävelin perjantaina Rauman keskustassa

19.11.2020 09.20

Poikkea perjantaina perheneuvonnan pysäkeille eri puolilla keskustaa!


Rauman perheneuvonta viettää 45-vuotispäiväänsä perjantaina 20.11. pienillä pysäkeillä torilla, Prismassa ja Pyhän Ristin kirkon pihassa Kirkkosillan tuntumassa. Kanttorit Kati ja Leena tuovat hetkiin musiikkia ja perheneuvojat Hanna ja Minna kertovat perheneuvonnasta. 


−Perheneuvonta täyttää Raumalla 45 vuotta. Sen kunniaksi perheneuvonta esittäytyy sanoin ja sävelin iltapäivän aikana, kertoo johtava perheneuvoja Hanna Rienoja.


Pysäkeillä voit piipahtaa seuraavissa paikoissa: Rauman torilla klo 13, Prismassa klo 14.45 ja Pyhän Ristin kirkon pihassa Kirkkosillan lähellä klo 15.45. 

Perheneuvojat Minna Vuorio (vas.) ja Hanna Rienoja tarjoavat keskustelutukea Rauman perheaisin neuvottelukeskuksessa. Toimipiste sijaitsee keskustassa osoitteessa Valtakatu 15, mutta koronaepidemian aikaan keskusteluja on käyty myös videoyhteyden avulla.

Hanna kuvaa perheneuvontaa puhumisen paikaksi. Puhuminen on tärkeä arkinen parisuhteenkin taito, jota voi harjoitella. Puhuminen on asioiden jakamista, omien mielenliikkeiden kuvaamista ja puhetta, joka liittää meidät yhteen. 

Tutustu perheneuvontaan videolla:

 


Perheneuvontaan voi ottaa yhteyttä jos haluaa terapeuttista tukea elämän ja parisuhteen haasteisiin. Rauman perheneuvonta palvelee Rauman ja lähikuntien asukkaita. Palvelu on maksuton. Yhteystiedot ja lisätiedot löytyvät perheneuvonnan verkkosivuilta.